Τετάρτη 18 Μαϊ 2022
Αδάμαντας Μήλου, τηλ.: 22870-28138
Εκτύπωση

Ο Buzz Lightyear στο Ναυτικό Όμιλο Μήλου

Με έναν πρωτότυπο τρόπο και οδηγό τον γνωστό πρωταγωνιστή του Toy Story, τον Buzz Lightyear, επέλεξε φέτος η Διοίκηση τουΝαυτικού Ομίλου Μήλου να  παρουσιάσει  τις δραστηριότητες, τα τμήματα και τις εκδηλώσεις της στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Μήλου.

 

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου , Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, επέλεξαν ο Πρόεδρος του ΝΟΜ κ. Γιάννης Τούρλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Στέλιος Κουφός και ο Έφορος Ιστιοπλοΐας κ. Γιάννης Χρυσούλης να επισκεφτούν τα Δημοτικά Σχολεία και να έρθουν σε άμεση επαφή με τα παιδιά ώστε να γίνουν γνωστές οι δράσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Στην αρχή, οι μαθητές παρακολούθησαν μία παρουσίαση, που προσφέρθηκε εθελοντικά να ετοιμάσει η εκπαιδευτικός κ. Φανή Τσιλακοπούλου και στη συνέχεια τα παιδιά συνομίλησαν με τον Πρόεδρο λύνοντας όλες τις απορίες τους σχετικά με τις δράσεις του Ναυτικού Ομίλου. Τέλος, οι μαθητές έπαιξαν ένα διαδραστικό παιχνίδι που αφορούσε τη σειρά των ανέμων στο ανεμολόγιο παίρνοντας έτσι μία νέα γνώση που θα τους είναι απαραίτητη σε περίπτωση που ασχοληθούν με την Ιστιοπλοΐα!  

Τόσο οι μαθητές όσο και οι δάσκαλοί τους διασκέδασαν με την πρωτοβουλία των ανθρώπων της Διοίκησης, οι οποίοι ευελπιστούν στην  αύξηση των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου ώστε όλο και περισσότερα παιδιά να κερδίσουν από τα οφέλη του ναυταθλητισμού!

Δείτε την παρουσίαση πατώντας στο παρακάτω link : https://www.youtube.com/watch?v=HPTKpiHqhuU

Δείτε σε βίντεο το παιχνίδι με το ανεμολόγιο πατώντας στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=pbAph4wtTHg&feature=youtu.be

Τελευταία Νέα

Συνδεση χρηστη

Μενου Χρηστη

Follow us