Τετάρτη 18 Μαϊ 2022
Αδάμαντας Μήλου, τηλ.: 22870-28138

Άρθρα

Εκτύπωση

Καρπενήσι 2016

Στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2016 ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου ως μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος έλαβε μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Συλλόγων Θάλασσας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν τα εξής σωματεία :

Α.Ν.Ο. Ζακύνθου, Αθλητική Ψυχαγωγική Λέσχη Μεδεών , Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, Ναυτικός Όμιλος Αταλάντης, Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεων, Ναυτικός Όμιλος Μήλου και Ναυτικός Όμιλος Καλύμνου.

Η αποστολή αναχώρησε στις 8 Σεπτεμβρίου με το f/b Αδαμάντιος Κοραής και το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου η ομάδα έκανε προπόνηση στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου.Στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν οι αγώνες και η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου αποτελούνταν από τους παρακάτω αθλητές:

Βαμβούνη Αγγελική, Σκρέκου Ναταλία, Χρόνης Θεμιστοκλής, Βήχος Παύλος, Βλάμης Γεώργιος, Μάλλης Ευάγγελος, Μάλλης Γεώργιος, Μπεκογιάννης Μάριος , Πουλημένος Χρυσόστομος , Σκρέκος Άγγελος – Αθανάσιος και Βαμβούνης Κωνσταντίνος. Παρότι (όπως κάθε χρόνο) ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός και η αγωνιστική ομάδα αποτελούνταν και από νεόυς αθλητές που λάμβαναν μέρος πρώτη φορα σε αγώνες, κατάφεραν και επέδειξαν θέληση, ήθος και αγωνιστικότητα και αποκόμισαν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συνολικά έλαβαν μέρος 11 αθλητές και κέρδισαν συνολικά 18 μετάλλια ενώ στην κατηγορία Παίδων , Παμπαίδων Α, Παμπαίδων Β, ο Ν.Ο.Μ. κατέλαβε τη 2η θέση .

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους , να συγχαρούμε τον προπονητή μας κο Πουλάκη Δημήτριο για την σωστή και συστηματική προπόνηση καθώς και την αθλητική παιδεία που μεταδίδει στα παιδιά .

Επίσης να συγχαρούμε τους διοργανωτές των αγώνων και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν να λάβουμε μέρος στους αγώνες : το Δήμο Μήλου , την Εταιρεία Zante Ferries , το πρακτορειο Milos-Travel Πειρουνάκης και την Imerys Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάς Ανώνυμη Εταιρία που μας στηρίζει χρόνια στις προσπαθειές μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους .

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ                                 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Τελευταία Νέα

Συνδεση χρηστη

Μενου Χρηστη

Follow us